CONEST

Nucleul CONEST îl reprezintă angajații companiei

Sectorul resurselor umane are un rol important pentru fiecare companie, deoarece are grijă de una dintre cele mai importante resurse - angajații săi.

Nucleul CONEST  îl reprezintă angajații companiei. Obiectivul nostru este de a transforma fiecare loc de muncă într-o provocare pentru a promova un spirit întreprinzător și un management profesionist.

Astăzi avem aproximativ 400 angajați calificați ce formează o echipă de experți în inginerie, proiectare, tehnică, financiar-contabil, administrativ, echipă susținută de personal muncitor calificat (asfaltatori, pavatori, fierari-betoniști, dulgheri, lăcătuși, sudori, vopsitori, schelari, zidari, zugravi, instalatori, electricieni, mecanici utilaj).

Receptivi la evoluția pieței forței de muncă, pe plan intern, CONEST își perfecționează în mod constant angajații pentru ca aceștia să atingă un nivel înalt de pregătire în domeniu, oferindu-le în mod continuu training-uri care au ca obiectiv cunoașterea și aplicarea procedurilor specifice managementului de proiect.

Echipa CONEST reunește anual salariații la team building, motivându-i spre cooperare, strategie, comunicare, creativitate, depășirea propriilor limite dar și distracție.

Pe plan extern, CONEST este un factor activ prin furnizarea de programe de formare profesională atestată pe meserii specializate din domeniul construcțiilor.

Pornind de la necesitățile interne ale CONEST SA în ceea ce priveste formarea profesională, integrarea în muncă a persoanelor vulnerabile pe piața muncii și a celor din grupuri defavorizate, am derulat cu succes programe de dezvoltare a resurselor umane finanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”.

Orientați spre atingerea excelenței în a crea valoare pe piața muncii, mentinem o colaborare permanentă și susținută cu mediul academic și liceele de profil prin atragerea și sustinerea elevilor și studentilor în procesul de învățare pratică (proiectul ISCOP, participarea la concursul Noi Tendinţe în Inginerie Civilă, participarea la târgurile de joburi).