ECHIPA CONEST

George Irinel Tofan

Președinte al Consiliului de Administrație și Director General

Cine este George Irinel Tofan?

A absolvit în 1998 Facultatea de Științe Economice a Universității „Alexandru Ioan Cuza" din Iași. A continuat cu specializări pe managementul activității de marketing în companii performante, World Trade Business București, strategic management&marketing planing, RTH Consulting București. În 2012 obține titlul de master business administration la Universitatea Gheorghe Asachi din Iași, Centrul de Perfecționare Continuă. În 2012, obține oficial titlul de manager de proiect. Team lider la Coca Cola România, director comercial la Rafo Onești, director executiv Media Rom Grup. Din 2011 face parte din echipa Conest.

Ce înseamnă CONEST?

Conest înseamnă provocare profesională!
Conest înseamnă respectul față de cei care au clădit peste 600 de proiecte în cei peste 50 de ani de existență a companiei noastre!
Conest impune obligația morală de a prețui acest tezaur și de a-l consolida mai departe!
Sunt onorat și mândru că fac parte din familia Conest!

Lucian Irimia

Director Financiar

Cine este Lucian Irimia?

În anul 1999 devine licențiat pe specializarea Statistică Social Economică, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Alexandru Ioan Cuza" din Iași. În anul 2000 obține titlul de master în Statistică Social Economică în cadrul aceleeași instituții de învățământ superior. Primii pași pe piața muncii îi face în 1999 ca director economic la compania pentru construcții Alex. A fost Senior Relationship Manager în cadrul Departamentului Corporate, Raiffeisen Bank, director financiar Vinia. Din 2011 face parte din echipa Conest.

Ce înseamnă CONEST?

CONEST înseamnă pentru mine o companie de tradiție, de mare complexitate, industrie strategică la nivelul economiei naționale, susținută de munca unor profesioniști din diverse categorii profesionale, a căror rezultate se îmbină și susțin în mod armonios dezvoltarea comunității în care trăim cu toții.
Au trecut 10 ani de când am primit să fac parte din aceasta echipă, deci pot spune cu convingere că privesc cu mândrie spre ce am realizat împreună și cu încredere în viitor.

Mariana Ștefan

Director de Resurse Umane

Cine este Mariana Ștefan?

În anul 2008 obține licența în asistență socială, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. De la aceeași instituție de învățământ superior obține titlul de master supervizare și planificare socială. Primii pași pe piață profesională i-a făcut la Onitrade și în același timp, voluntar la Centrul Diecezan Caritas.
Din 2011 face parte din echipa Conest și a parcurs toate treptele ierarhie până la funcția de director resurse umane. Nu a renunțat la acțiunile umanitare.

Ce înseamnă CONEST?

Conest înseamnă o comunitate:
Clădiri
Oameni
Necesitate
Energie
Stabilitate
Trăinicie

Ioan Buta

Director Direcția Administrare Patrimoniu

Cine este Ioan Buta?

În anul 1989 devine ofițer absolvent al Școlii militare de ofițeri activi tancuri și auto. În anul 1997 devine licențiat în ingineria vehiculelor rutiere, Facultatea de Mecanică, Universitatea „Gheorghe Asachi”. Are specializări diferite în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Titlul de master în cadrul Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. Își începe cariera militară ca comandant de pluton și urcă în ierarhie. Șef al logisticii în cadrul a două misiuni desfășurate în Afganistan. Primește numeroase distincții, dar cea mai importantă este Ordinul „Virtutea Militară” în gradul de Comandor cu însemn de război – 2004, oferit de Preşedintele României pentru merite deosebite în timpul misiunii din teatrul de operaţii Afganistan, 2003. Din 2020 face parte din echipa Conest.

Ce înseamnă CONEST?

Ca locuitor al Iașului, am avut deseori ocazia să admir frumusețea orașului în care firma Conest a investit timp și muncă prin multele proiectele desfășurate. Aș descrie colaborarea cu Conest ca fiind o îmbinare fericită dintre oportunitate, provocare și confirmare.
Schimbarea domeniului de activitate după 30 de ani de cariera militară, ar fi trebuit să fie un demers solicitant. Cu atât mai mult cu cât firma Conest deține un important loc în rândul firmelor de construcții. O echipă de oameni adevărați, de încredere, lucrând cu respect pentru calitate, respectarea legalității, într-un cuvânt profesionalism, dar fără a uita sa menționez un lucru extrem de important întâlnit în compania Conest – grija față de oameni.
Oamenii din Conest, cea mai valoroasă resursă a firmei.

Ovidiu Balan

Director Tehnic

Cine este Ovidiu Balan, director tehnic CONEST. O viață dedicată construcțiilor!

Inginerul Ovidiu Balan este un profesionist de succes a cărui carieră demonstrează că ceea numim „ visul american„ se poate îndeplini și acasă, în România. Lucrează în domeniul construcțiilor de la 19 ani. TAGCM Iasi care a devenit apoi Trust Construcții, SC Moldrom SA , S.C. CIVILE CONSTRUCT SRL, S.C. City DESIGN CONSULTING SRL, SC SELINA SRL Oradea sunt doar cîteva dintre reperele prestigiosului traseu profesional al directorului tehnic al companiei Conest. A parcurs toate treptele ierarhiei profesionale iar numele lui Ovidiu Balan înseamnă clădirea fostei Universități „ Petru Andrei„ din Iași, extinderea centrului comercial Iulius Mall, transformarea magazinului Moldova in „MOLDOVA MALL”, cartierul Luceafărul din Oradea, complexul CAROL PLAZA Business Center din Capitală. Lista continuă cu reabilitări drumuri, construcții civile și industriale. O experiență care face ca Ovidiu Balan să coordoneze cu succes proiecte de zeci de milioane de euro.
Conest îi mulțumește pentru că face parte din echipă!

Ce înseamnă CONEST?

Conest înseamnă muncă susținută, responsabilitate, seriozitate, confirmare profesională . De la muncitori pînă la vârful companiei, Conest reprezintă o echipă în care fiecare om contează. A face parte din această companie presupune pregătire profesională continuă, capacitatea de a lucra în condiții meteo dificile și fără a te uita la ceas dar și creativitatea care ne permite să găsim soluții profesioniste în fața unor provocări neprevăzute.
Conest finalizează toate proiectele întotdeauna. De multe ori înaintea termenului prevăzut în contract. Nu am lăsat niciun proiect abandonat!
O zi de lucru în Conest înseamnă o nouă pagină în istoria de peste o jumatate de secol a companiei și încă o caramidă pusa în procesul de modernizare a Iasului!
Și da! Și noi constructorii știm să zâmbim! Atunci când dumneavoastră ne mulțumiți pentru munca noastră! Când vedem cum, prin tot ceea ce facem, viața dumneavoastră se schimbă în bine!
Conest vă mulțumește pentru încredere!