CONEST

PREZENȚI PE PIAȚA CONSTRUCȚIILOR DIN ROMÂNIA ÎNCĂ DIN 1963

În perioada 1963-1970 am funcționat sub denumirea Șantierului nr. 2 Chimie Iași din cadrul Întreprinderii de Construcții Montaj pentru Chimie Onești.

În anul 1970 a fost înființată Întreprinderea de Construcții Montaj nr. 4 Iași (ICM Iași), care ulterior în 1977 a devenit Trustul de Construcții Industriale Iași (TCI Iași).

În 1991 societatea s-a privatizat și în momentul de față are capital privat integral românesc. Timp de 55 de ani, compania CONEST a demonstrat în mod consecvent, angajamentul față de valorile și principiile sale, în care crede cu convingere, desfășurând activități cu integritate și onestitate, simultan cu aplicarea valorilor proprii concretizate prin respect și responsabilitate în tot ceea ce facem.

Din anul 2012 suntem prezenți și în Republica Moldova, în Chișinău, prin CONEST CONSTRUCT S.R.L.. În Republica Moldova am finalizat execuția obiectivului Judecătoria din Ungheni, investiție în cadrul Programului de Reformare al Justiției, realizată cu fonduri internaționale. În prezent continuăm activitățile de ofertare pentru viitoare contracte de execuție construcții civile, drumuri și poduri.

N;